Zico TV

Kosovo - General
Televizioni Nacional Kabllor ZICO TV nga data 2 tetor 2012, ka nisur transmetimin në formatin më të lartë të figurës dhe zërit, duke nisur kështu një etapë të re në Kosovë të cilësisë më të lartë të transmetimeve në botë, High Definition!
Endereço: Skënderbeu 32, Gjilan, 60000 Kosova
Tel: +377 44 732 975
Zico TV 5/5 based on 1 Votes

Similar TV channels

Alayam TV

Barém - General
تأسست مؤسسة الايام للنشر عام 1989 على يد نخبة من الكوادر...
© Copyright 2019 Trefoil.tv - Assistir online tv ao vivo. Assistir tv online canais de televisão ao vivo grátis.
Trefoil.tv doesn't broadcast TV channels. On our site publishes only links on the official sources and websites. If you own or representative of the channel, and don't want it published on our catalog, please contact us via the feedback form, we'll remove it.